Semi-Conscious Waterfall - Moon Dawg

Mördande reklam

När man har ett företag och skall göra reklam utåt så vill man inte känna att man gör mördande reklam, alltså sådan som bara är dålig. Nej man vill känna att man verkligen gör det som krävs och behövs och jag tror hela tiden att man kan göra lite fler saker för att få en bra reklam som till slut kunderna också uppskattar. Men om man får fram detta sätt som Smarter Marketing gör reklam på så kan man slippa göra saker som kaskek stör andra eller får andra att inte trivas. Nej, målet är att kunna göra lite mer saker för att också ha det hela fungerande.
Men om man inte får fram den informationen som man har så kan man ändå lyckas göra något bra för alla och jag tror att man också kan känna lite roligare saker med. Så tro det eller ej men jag inser att man skall kunna göra något bra och därför kan man också njuta mer helt och fullt också.

Reklam som går hem

När man tar in proffs så som Smarter Marketing så kan man verkligen få till detta med en bra lösning och man känner verkligen att man klarar av detta och samtidigt också kan göra något mer med. Men om man inte får till detta så kan man ändå inte få igenom den viljan och jag tror verkligen att man skall kunna göra något mer och något bra heller. Så tro det eller ej, jag får till detta och får igenom något som är bra med. Men jag inser att man känner mer saker och tror att man också kan njuta vilket är vad jag tror och vill. Men om man satsar på att göra lite bättre saker så kan man ändå se till att njuta och få igenom den viljan med då.